,

Brainstorm fanprogramma Songfestival 2020

OGAE NL heeft zelf al veel ideeën voor een Fanbeleving 2.0 bij het Songfestival in Rotterdam. We willen natuurlijk ook graag weten of we met die voornemens inderdaad op de juiste weg zitten. Daarnaast zijn we ook benieuwd naar de ideeën van andere betrokken partijen én van de festivalfans zelf. Daarom organiseren we op zaterdag 2 november a.s. een speciale brainstormdag, waarbij we met in gesprek gaan met fans en andere Nederlandse fanorganisaties. NPO/AVROTROS en de stad Rotterdam zijn ook uitgenodigd en ongetwijfeld geïnteresseerd i

n hoe het Songfestival en Nederland / Rotterdam Eurovisie maximaal kunnen beleven. Bij deze dag is ook een groep studenten van de opleiding International Event, Music & Entertainment Studies betrokken.

Heb jij ook creatieve ideeën over de manier waarop we de festivalfanbeleving straks naar een hoger level kunnen tillen, bijvoorbeeld bij de invulling van het EuroFanCafé en Eurovision Village? Meld je dan aan per e-mail aan info@ogae.nl met in de onderwerpregel ‘brainstorm’. Motiveer in de mail even kort waarom je er op 2 november bij wilt zijn.

Deze brainstormdag zal plaatsvinden in Rotterdam, op een locatie die in de uitnodiging zal worden vermeld, evenals het precieze programma voor deze dag, die zal bestaan uit verschillende inspiratiesessies.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie