Home / Nieuws / OGAE / Louis
A+ R A-

Maribelle's B'day!

maandag 17 maart 2014 15:56 Gepubliceerd in OGAE Nieuws

De officiële preparty van Eurovision In Concert wordt dit jaar aangegrepen om Maribelle's 30ste songfestivalverjaardag te vieren. OGAE Nederland viert dit feest, in samenwerking met EIC, met een optreden van Maribelle (en van negen tot tien een meat-and-great) en verder een hele avond vol dansbare Songfestival tunes. De beste van dit jaar en de afgelopen jaren maar natuurlijk ook de goeie classics!

Can we have your votes, please?

woensdag 14 november 2012 21:14 Gepubliceerd in OGAE Nieuws

OGAE Internationaal is dit jaar weer een van de organisatoren van de enige echte ESC TOP 250. Net als de afgelopen vier jaar wordt die door 12points.tv georganiseerd en net als vorig jaar door ESCRadio uitgezonden op 31 december. Tot 16 December kun je stemmen op deze site.

OGAE NL goes Sieneke!

vrijdag 14 september 2012 10:25 Gepubliceerd in OGAE Nieuws

Vrijdag 28 september a.s. organiseert Café KeerWeer i.s.m. OGAE Nederland in Rotterdam een 'Eurovision Night' tijdens de Keerweerparade 2012. Vanaf 18.00u wordt er de hele avond tijdens het straatfestival alleen maar songfestivalmuziek gedraaid en zijn er optredens te verwachten van o.a. songfestivaldeelnemers Sieneke en Maggie MacNeal. De toegang voor dit evenement is gratis en het adres is Keerweer 14 in Rotterdam. (Voor meer informatie: www.keerweer.nl). Vooraf aanmelden is niet nodig.

Joan Franka voor Nederland naar Baku

dinsdag 28 februari 2012 15:12 Gepubliceerd in Eurovisie

Joan Franka is de winnares geworden van het Nationaal Songfestival 2012 en gaat daardoor namens Nederland naar Azerbeidzjan. De in een eigen jurk en indianentooi gestoken Franka won met het samen met Jessica Hogeboom geschreven nummer You and Me de superfinale van Pearl Jozefzoon en Ivan Peroti.

Het Nationaal Songfestival 2012 kende dit jaar onder invloed van Talpa’s John de Mol een andere opzet dan normaal. Er waren zes kandidaten gekozen uit een open inzending, die vanavond in drie duels tegen elkaar uitkwamen. Via een vijfkoppige vakjury (die ieder tien punten te verdelen hadden en moesten kiezen) en televoting werden de winnaars gekozen.