Home / Nieuws / OGAE / Contributie
A+ R A-
09 juli

Contributie

Beoordeel dit artikel
(0 stemmen)

 

Contributie


Het bleek nodig om het OGAE-lidmaatschap op een andere manier te organiseren. De verschillende soorten lidmaatschappen en kortingsvormen bij vroeg dan wel laat betalen zorgden voor veel onduidelijkheid, zowel bij leden als bestuur en waren niet langer werkbaar. Ook de stijging van allerlei kosten en het interen op de financiële reserve was een belangrijke factor. Bovendien wil OGAE gedurende het jaar meer clubactiviteiten organiseren. Hierbij volgt (eindelijk) meer duidelijkheid over de nieuwe contributieregels.
 

Wat zijn de belangrijkste wijzigingen?

Het contributiejaar loopt voortaan gelijk met het kalenderjaar: van 1 januari tot en met 31 december. Huidige en nieuwe leden betalen allen 15 euro per persoon en zijn dan lid tot het einde van het lopende kalenderjaar. Voor het beëindigen van het lidmaatschap hanteren we een opzegtermijn van drie maanden.

Het partnerlidmaatschap vervalt: lidmaatschap is voortaan individueel en alle leden betalen hetzelfde bedrag. De zogenaamde ‘buitenlandbijdrage’ vervalt eveneens, net zoals de eenmalige bijdrage voor de membershipcard. Voor het nabestellen van (zoekgeraakte) membershipcards moeten we echter voortaan € 10,- in rekening brengen. Tot slot zal het jaarlijks ESCzine géén deel meer uitmaken van het lidmaatschap. Dit kan apart worden besteld. Bij het verschijnen van de nieuwe editie volgt hierover meer informatie.

Wij hebben de contributie verlaagt met de kosten die we anders aan het ESC-magazine incl verzending kwijt zouden zijn. In feite blijft de contributie dus gelijk. Je krijgt voor dat geld het volgende:

 

- deelname in loting voor ticketpakketten waarbij een aanzienlijke korting op de aanschafprijs verkregen wordt en je de beste plaatsen krijgt,
ledenadministratie en financien - aanmaken nieuwe ledenpassen, verzending stickers/correspondentie (inclusief internationaal), inschrijving kamer van koophandel, kosten bankrekening en incasso (toekomst), website en meer.
organisatie van Songfestivalactiviteiten in Nederland - (inclusief artiest en/of DJ) juist voor degenen die niet kunnen afreizen naar het festival zelf.
- je komt in aanmerking voor fanaccreditatie,wanneer je in Nederland woont. Leden met een postadres buiten Nederland hebben dit voordeel niet.
deelname aan online songcontests
lidmaatschap van OGAE-NL in OGAE-Internationaal
- eenmalig een gratis ledenpas bij lidworden
Overigens is bestuurswerk vrijwilligerswerk, bestuursleden krijgen geen vergoeding.

 

 

Wat nu te doen?

 

Het rekeningnummer van OGAE Nederland is NL95 INGB 0002 9112 20 t.n.v. OGAE NEDERLAND


Wij zullen overgaan op automatische incasso. Meer info volgt

Nieuwe leden verzoeken we een email te sturen met een digitale pasfoto (voor de ledenpas) naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Je moet vóór de verdeling van ticketpakketen lid zijn om in aanmerking te komen voor kaarten voor het volgende boekjaar.

Dus wie in 2017 naar het Songfestival zou willen afreizen, moet snel zijn.

Wie in 2018 niet langer lid wil zijn moet zich voor 1 oktober 2017 afmelden.

.

 

Laatst gewijzigd op: donderdag 05 januari 2017 15:13