Home / Nieuws / OGAE Nieuws / Eurovision in Concert + Preparty
A+ R A-
28 feb

Eurovision in Concert + Preparty Speciaal

Beoordeel dit artikel
(0 stemmen)

 

Eurovision in Concert is inmiddels in heel fan-Europa een begrip. 

 

Eurovision in Concert 2015 op 18 april

Ook in 2015 komt er weer een Eurovision in Concert editie in de Melkweg. Wel zo fijn voor alle fans die geen kaarten voor de shows hebben kunnen bemachtigen. Het pre-songfestivalconcert vindt plaats op 18 april. Voormalig deelnemster Edsilia Rombley ('98 & '07) zal samen met good old Cornald Maas de presentatie voor haar rekening nemen en vast ook haar twee bijdragen zingen. Misschien zit er nog wel een duetje in met haar schoonzusje Trijntje, want die zal ook van de partij zijn. Andere landen die hun acte de presence al hebben bevestigd zijn: Witrusland, Georgië, Cyprus, Albanië, Litouwen & Macedonië. Kaarten zijn helaas al uitverkocht. Op de website van Eurovision in Concert worden regelmatig nieuwe artiesten bevestigd.

 

Je kunt de ontwikkelingen ook volgen via Facebook: https://www.facebook.com/EurovisionInConcert / http://www.eurovisioninconcert.nl/

 

cornaldedsilia

 

 

Eurovision in Concert 2015 - OGAE preparty - 17 april

 

OGAE zal net als vorig jaar, ook weer een pre-party organiseren voor de fans die er een Songfestivalweekendje van willen maken (of die zelfs bij Eurovision in Concert achter het net vistten. Meer nieuws volgt. Locatie is net als vorig jaar club Akhnaton in Amsterdam. Meer info volgt. 

 

 

 

Je kunt de ontwikkelingen ook volgen via Facebook: https://www.facebook.com/events/896855740349165

 

 preparty

 

 

 

 

 

 

 

Laatst gewijzigd op: zaterdag 28 februari 2015 12:38
Meer in deze categorie: Ticket info: »