Home / Algemeen / Algemeen / Word nu lid! Zo geregeld!
A+ R A-
25 okt

Word nu lid! Zo geregeld!

Beoordeel dit artikel
(2 stemmen)

Word nu lid van de enige echte Nederlandse Songfestival Fanclub van Nederland!

Lid worden van OGAE NL heeft allerlei voordelen: Je ontvangt het magazine EurosongNews (eerstvolgende editie is in april 2015), je kunt je aanmelden als jurylid voor verschillende songcontests, we organiseren Eurovisie feesten en we bemiddelen voor kaarten voor het Eurovisie Songfestival. Aangezien we afhankelijk zijn van het beschikbare aantal kaarten voor OGAE kunnen we niet beloven dat alle leden die kaarten willen ze ook kunnen krijgen. Afgelopen jaren konden we alle geïnteresseerde leden van kaarten voorzien, maar indien de vraag naar tickets groter is dan het aanbod, dan zal er een loting plaatsvinden en zal ook naar de lengte van het OGAE-lidmaatschap worden gekeken. Tevens kun je alleen voor jezelf kaarten bestellen. Mocht je met meerdere personen naar het songfestival willen afreizen, dan zal iedereen afzonderlijk lid moeten worden. Wij zijn groter dan ooit met inmiddels meer dan 300 leden, dus je bent echt niet de enige ;-)

Lid worden begint door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. met daarin je adresgegevens en een digitale pasfoto voor de OGAE membershipcard. Daadwerkelijk lid worden doe je door je contributie voor het lopende jaar over te maken. Lidmaatschap loopt jaarlijks van juni tot eind mei. Nieuwe leden betalen eenmalig 5 euro administratiekosten (i.v.m. aanmaken membershipcard). Wie vóór 1 juli de contributie over maakt krijgt 2,50 korting per lid. Wie ná 1 oktober zijn contributie overmaakt betaald 2,50 extra administratiekosten. Dit wordt geïnvesteerd in OGAE-activiteiten. De leden passen worden eenmaal per jaar aangemaakt en verzonden in het voorjaar.
 

Contributie jaargang Oostenrijk (juni 2014 t/m mei 2015)
*nieuwe leden betalen eenmalig 5 euro administratiekosten.  vóór 1 juli normaal ná 1 oktober **
NL enkel* korting                  20,00                      22,50
Buitenland enkel* korting                  25,00                      27,50
NL partner (op zelfde adres, 1 magazine)* korting                  32,50                      37,50
Buitenland partner (op zelfde adres, 1 magazine)* korting                  37,50                      42,50

** na ticketverdeling geldt weer het tarief van voor 1 juli.


 

Contributie over te maken naar rekeningnr: NL95 INGB 0002 9112 20 t.n.v. OGAE NEDERLAND en onder duidelijke vermelding voor wie je contributie overmaakt (naam/namen).  Daarnaast ontvangen we graag een duidelijke pasfoto (zonder achtergrond)  ten behoeve van een aan te maken OGAE-ledenpas. Voor wie in het buitenland woont en een SWIFT/BIC nummer nodig heeft: INGBNL2A


OGAE internationaal krijgt jaarlijks een grote hoeveelheid ticketpakketten aangeboden tegen gereduceerd tarief en voor de beste plekken.

Dit pakket bestaat uit 6 entreetickets, voor alle jurerings- en TV-shows. Dit pakket is alleen in zijn geheel af te nemen.

Sinds 2006 is het niet meer voorgekomen dat er meer geïnteresseerden waren dan te verdelen ticketpakketten. Dit is geen garantie, dus mocht het voorkomen dat er meer belangstelling is dan te verdelen ticketpakketten, dan zal 90% verdeeld worden onder de leden langer dan 1 jaar lid zijn en 10% onder de leden nog in hun eerste lidmaatschapsjaar zitten.

Partner lidmaatschap houdt in dat je op het zelfde adres woont en vlak voor het Songfestival niet per lid maar per adres 1 Magazine ontvangt. Dat levert 5 euro korting op. Wie in het buitenland woont betaalt 10 euro extra (in verband met verzendkosten Magazine en OGAE-pas).
Laatst gewijzigd op: dinsdag 24 februari 2015 15:37
Meer in deze categorie: Wat is OGAE? Iets voor jou? »